Pedrollo Easy-Small II

14.600 Ft (11.496 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 50066/415
Nem értékelt
Szállítás akár 24 órán belül
Több száz szivattyú raktárról
Több mint 10 év tapasztalat
Garanciális szervízháttér

Youtube videók

Leírás

Pedrollo Easy Small II – átfolyásérzékelő

A nyomáskapcsoló és a nyomásérzékelő használatát váltja ki ez a berendezés. A Pedrollo Easy Small II átfolyásérzékelő a szivattyú beindítását és leállítását hivatott elvégezni. Tiszta víz esetében lehet alkalmazni, így ha nagyon sok szennyeződést tartalmaz a folyadék, akkor egy szűrő beépítését kell elvégezni.

A Pedrollo Easy Small II átfolyásérzékelő akkor kapcsolja be a szivattyút, ha nyomáskülönbséget észlel a rendszer nyomása és az indító nyomása között ez utóbbi javára. Az átfolyásérzékelő két csatlakozóval rendelkezik, melyeknek a mérete 1”-os és ezek egymáshoz képest derékszögben találhatóak. Előnye a Pedrollo Easy Small II átfolyásérzékelőnek, hogy könnyen telepíthető.

Üzemeltetési feltételei között szerepel, hogy nem lehet robbanásveszélyes környezetben használni. A környezet hőmérséklete maximum 65 Celsius fok lehet, illetve a levegő páratartalma sem haladhatja meg a 90 százalékot. Fontos kiemelni, hogy a Pedrollo Easy Small II kizárólag egyfázisú szivattyúk esetében alkalmazható. A berendezés súlyát tekintve nagyon könnyű, hiszen mindösszesen 0,55 kg-ot nyom. Hálózati feszültséggel üzemeltethető. Maximálisan 10 bar nyomást bír el.

Ha szeretne valamilyen szivattyút vásárolni, akkor a Pedrollo termékei várják Önt is. Minden esetben a legmagasabb minőséget kapja, amely hosszú távon meghibásodástól mentes üzemeltetést garantál. Minden esetben garancia jár a termékhez.

Ha szüksége van egy átfolyásérzékelőre, akkor szerezzen be egy Pedrollo Easy Small II-t, amely kiváló műszaki adottságokkal rendelkezik és jó áron is vásárolható meg!

Fórum

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Leo XKm 60-1

17.755 Ft
Megszűnt típus
Feszültség 230 V
Teljesítmény 370 W
Emelőmagasság 38-5 m
Szállítási teljesítmény 5-40 liter/perc
Jótállás 1 év

Rover Drill 14 Novax

28.080 Ft
Megszűnt típus
Emelőmagasság 9-20 m
Szállítási teljesítmény 22 liter/perc
Jótállás 1 év
   
   

Grundfos SPO 5-55

1 Ft
Megszűnt típus
Feszültség 230 V
Teljesítmény 1000 W
Emelőmagasság 50-25 m
Szállítási teljesítmény 35-97 liter/perc
Jótállás 2 év