A BBC szivattyúk régóta jelen vannak hazánkban márkakereskedések és forgalmazók gondoskodnak a kiváló minőségű olasz szivattyúk elérhetőségéről.

A BBC szivattyúk különféle termékeit érhetjük el hazánkban:

–          BBC centrifugál szivattyú

–          BBC mélykút szivattyú

–          BBC merülőszivattyú

–          BBC szenyvízszivattyú

A BBC centrifugál szivattyúk alkalmasak minden olyan helyen működni, ahol kizárt a robbanásveszély, koptatóanyagoktól mentes a víz, és a BBC szivattyú anyagát és alkatrészeit nem támadja meg az általa szállított folyadék. A BBC szivattyú teste, a tengely, és a járókerekek rozsdamentes acélból, a diffúzor műanyagból van. A BBC szivattyú kerámia –és csúszógyűrűs tömítéssel szerelt, szívási mélységük 6-7 méter.

A BBC mélykút szivattyú akár 100 mm átmérőjű fúrt kutak vizeinek kiemelésére is alkalmas, ha a víz nem tartalmaz koptatóanyagot.

A BBC mélykút szivattyúkat 10 fm elektromos kábellel szerelik gyárilag, valamint a mélykút szivattyúk tartozéka az indító kondenzátor, szétbontható részekből áll, a szivattyú és a motor bármikor szétszedhető.

A BBC mélykút szivattyú az általa szállított vízmennyiség által létrehozott nyomásnak köszönhetően vízellátásra és öntözésre is alkalmas.

A BBC 3 fázisú merülőszivattyúk alkalmasak medencék feltöltésére, ürítésére, árasztásos öntözésre, csapadék és csurgalékvizek átemelésére. A BBC merülőszivattyúk rozsdamentes tengellyel, motorpajzzsal és szűrőházzal rendelkeznek.

A BBC szennyvízszivattyúk alkalmasak ipari, mezőgazdasági és lakossági szennyvizek átemelésére, maximum 40 mm szemcseátmérőig.