Ha szeretne vásárolni egy centrifugál szivattyút, akkor a legjobb helyen jár. Egy ismert márka ezeknek a berendezéseknek a terén a Comex szivattyú (2c 100-as). Természetesen ez a fajta 230V és 50Hz-el működik. Összesen 42 méter a maximális emelőmagassága, ami lehetővé teszi azt, hogy igen mélyről szívják ki vele a vizet. A folyadékszállításának legfelső határa az 60l/min, vagyis egy óra alatt nagyon sok vizet képes kiszívni a centrifugál szivattyú. A 15 kilógrammos súlya könnyen mozgathatóvá teszi.

A másik Comex szivattyú jelölése a C 150-es, amely szintén centrifugál elven működik. Folyadékszállítási képessége igen magas, ami 60l/perc, így nagyon gyorsan lehet ezzel a Comex szivattyúval dolgozni. 40 méter mélyről képes kiszívni a vizet, ami lehetővé teszi széles körben az alkalmazását.

A másik Comex szivattyú típus már mélyszívófejes és a DW 300-as jelzést kapta. Ez a Comex szivattyú 50 méter mélyről képes kiszívni a vizet, ami igen tekintélyesnek mondható. A csonkméretét látva azt is tudhatja, hogy milyen csövet, tömlőt tud rászerelni erre a Comex szivattyúra.

Ha bővebb információkra van szüksége a Comex szivattyúkkal kapcsolatosan, akkor lépjen be a honlapra és ott a termék nevére kattintva minden egyéb műszaki adatot elolvashat. Érdemes mindig figyelni, hogy mekkora a teljesítmény és milyen az emelési magasság, mert ez nagyon sokat elárul a szivattyúról.

Ha megbízható terméket szeretne vásárolni, akkor válassza a nagyszerű Comex szivattyúkat, mert ezekben még nem csalódott senki sem.