Grundfos Hungária Kft. 2000 óta gyártja Magyarországon (Tatabányán, illetve 2007-től Székesfehérváron) is termékeit, ám már előtte is forgalmazta és javította szivattyúit és kiegészítő termékeit. Szivattyúi elsősorban keringetőszivattyúk (UP), merülőszivattyúk (SP), és centrifugálszivattyúk (CR), melyeket lakóépületek, szállodák, irodaépületek légkondicionálására, fűtésére, és szellőztetésére használnak. Emellett ipari célokra és szennyvízelvezetésre alkalmas szivattyúkat is gyártanak.

A világ egyik legnagyobb szivattyú gyártójának termékei szinte minden területen megállják a helyüket. A Grundfos szivattyú a folyamatos fejlesztések révén az egyik legkeresettebb márka lett, amelyben közrejátszik az is, hogy az áruk is kedvező.

A márka termékei között nagy népszerűségnek örvend a vásárlók között az SQ búvárszivattyú. Ez kifejezetten kis átmérőjű kutakhoz ajánlott, ahol minimális mértékben tartalmaz a víz homokszemcséket. Nagyszerűen lehet alkalmazni kerti locsoláshoz, házi vízműhöz és akár ipari célokra is, gondolva itt a mezőgazdaságban szükséges locsolásra.

A Grundfos szivattyúk között találhatjuk meg a JP kerti szivattyút, melyet öntözőrendszerekhez lehet a legjobban alkalmazni. Különböző teljesítménnyel rendelkeznek, így nagyobb kertészetek számára is kiválóan alkalmazható.

Ha van egy kutunk, akkor azt érdemes kihasználni és abból kinyerni a vizet. Az SPO ásott kút szivattyút egy kertes házban nagyon célszerűen lehet használni. Ezeknek a Grundfos szivattyúknak az ára széles skálán mozog, mely a teljesítménytől függ.

Hydrojet JP házi vízellátó segítségével otthonunkat láthatjuk el kellő mennyiségű vízzel. A háztartási alkalmazáson túl kerti locsolásra is alkalmas ez a berendezés. Az MQ házi vízellátó is egy nagyszerű berendezés a Grundfos szivattyúkon belül, melyek karbantartás nélkül üzemeltethetőek.

Ha szeretne nagyon jó folyadékszállító berendezésekre szert tenni, akkor részesítse előnyben a Grundfos szivattyúkat. A nagyszerű minőség és a kedvező árak teszik népszerűvé ezt a márkát.