Pedrollo Hungária Kft. mind felhasználási területre gyárt szivattyúkat, lakossági, mezőgazdasági ésipari felhasználásra. A kerti locsoláshoz és a közterek szökőkutainak működtetéséhez is megtalálhatjuk a megfelelő szivattyúkat termékeik között. Magyarországon 1992 óta van jelen a cég, szolnoki székhellyel.

A vízszállító berendezéseket a legtöbbször a teljesítményük alapján sorolják kategóriákba. Az olasz gyártású Pedrollo szivattyúk iránt nagy kereslet mutatkozik, melyek megállják a helyüket a lakossági és az ipari alkalmazás területén is.

A márka termékei között nagyon keresett az önfelszívó JSWm kerti szivattyú, melynek a locsolás terén van szerepe. Fontos tulajdonság a műszaki jellemzők közül az emelőmagasság. A maximális szívási mélységet is figyelembe kell venni vásárláskor.

A Pedrollo szivattyú közül sokan keresik a 4blockm csőkút típust is, melynek az emelési magassága igen nagy, maximálisan akár 135 méter is lehet. Dupla tengelytömítéssel rendelkezik. Percenként akár 150 litert is képes szállítani.

Kertünk és otthonunk vízellátását rá lehet bízni a Hydrofresh házi vízműre. Nagyon sokan keresik, mert könnyen üzembe lehet helyezni. Csak teljesen tiszta édesvízzel használható.

Érdemes egy pillantást vetni a Pedrollo szivattyúkon belül az NKm típusra is, melyek kedvező árért cserébe nagyszerű teljesítménnyel rendelkeznek.

A Plurijetm többfokozatú önfelszívó Pedrollo szivattyú szintén a márka legjobb termékei közé sorolandó. A Top multi búvárszivattyú legnagyobb jelentősége a kerti locsolásban van. Kútban lévő víz kinyerésére lehet használni. Az MC és Pq szivattyúk is nagyszerű műszaki adottságokkal rendelkeznek.

A Pedrollo szivattyúknak széles vásárló köre van, mert nagyon megbízható berendezésekről van szó. Minden termékhez garancia jár, ami két év is lehet. Részesítse előnyben a Pedrollo szivattyúkat!