Pedrollo 4blockm 2/10 csőkút szivattyú

A szivattyúgyártó cégek közül az olasz Pedrollo termékei nagyon népszerűek. Ha csőbúvár szivattyúra van szüksége, akkor ismerkedjen meg a Pedrollo 4blockm 2/10-es típussal!

Ez a modell egy monoblokk csőszivattyú, amely energiatakarékosan üzemeltethető. Nagyon megbízható termékről van szó, melynek a minőségét a kiváló rozsdamentes alkatrészek garantálják.

A Pedrollo 4blockm 2/10 csőkút szivattyú nagyszerűen használható nem teljesen tiszta vízben is. A szivattyúk közül ez bírja a legjobban a homokot, melynek a mennyisége maximum 150g/m3 lehet. Nagyon könnyen telepíthető, hiszen 20 méteres kábellel és kondenzátorral is rendelkezik. A Pedrollo 4blockm 2/10 csőkút szivattyú teljesítménye optimálisnak mondható, hiszen maximálisan 60 liter vizet képes szállítani percenként, ami 3,6m3-t jelent óránként. A műszaki adatok közül az emelési magasság nagyon fontos. Ez a paraméter a Pedrollo 4blockm 2/10 csőkút szivattyú esetében 70 méter. Csak olyan folyadékot képes szállítani, amelynek a hőmérséklete nem haladja meg a 30 Celsius fokot. Merülési mélysége 40 méter, amely alapjában véve határozza meg a használati területét.

A gyártó a Pedrollo 4blockm 2/10 csőkút szivattyút leginkább háztartási célra készítette, azon belül is házi vízellátóként való üzemeltetésre. Öntözési területen is megállja a helyét ez a szivattyú. Nagyon sok kertészet alkalmazza locsolásra ezt a típust, emellett pázsit öntözőrendszereként is használható

Részesítse előnyben a Pedrollo termékeit, ha szeretne megbízható, nagyon jó minőségű szivattyút vásárolni kedvező árakon!