Pedrollo 4blockm 2/13 csőbúvár szivattyú

A szivattyúk közül ez a típus nagyon jól alkalmazható olyan folyadék szállítására, melyben a homok mértéke maximálisan 150g/m3. A Pedrollo 4blockm 2/13 beragadás gátlóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a nem teljesen tiszta vízben való alkalmazását is.

Nagyon sokszor használják kútfúrók ezt a típusú berendezést és öntözőrendszerek kialakítására is nagyon jól alkalmazható. Minőségi alapanyagokból készült, amely lehetővé teszi azt, hogy nagyon sok éven át álljon a rendelkezésünkre mindenféle meghibásodás nélkül. A Pedrollo 4blockm 2/13 szivattyú legfontosabb alkatrészei mind rozsdamentes acélból készülnek: burkolat, szivattyútengely, nyomó oldali ház, csapágyak forgórésze, tengelykapcsoló, motor burkolata és tengelye.

A gyártó a Pedrollo 4blockm 2/13 csőbúvár szivattyút a leginkább cső kutakba javasolja, melyeknek az átmérője 12-15 centiméter. Ásott kútban is van lehetőségünk használni, azonban ilyenkor szükség van egy köpenycsőre is. Fontos kiemelni, hogy telepíteni tudjuk vízszintes és függőleges helyzetben is.

A műszaki adatok közül egy fontos paraméter a maximális bemerülési mélység, amely a Pedrollo 4blockm 2/13 esetében 40 méter. Percenként 10-60 liter vizet képes szállítani, melynek mértéke annak függvényében változik, hogy milyen mélyen helyezkedik el a Pedrollo 4blockm 2/13 szivattyú. Összesen 20 méternyi kábel tartozik hozzá.

Ha leadjuk a rendelésünket egy Pedrollo 4blockm 2/13 szivattyúra, akkor kettő év garanciát kapunk mellé.

Mindenképpen részesítse előnyben a Pedrollo márkát, mivel nagyon megbízható és kedvező áron is szerezhető be.