Pedrollo JSWm 15mx szivattyú

Egy családi háznál nagy szükség lehet olyan berendezésekre, melyekkel megoldhatjuk az öntözést egy kútból. Kifogástalan minősége miatt a Pedrollo jswm 15mx szivattyú igen hosszú élettartammal rendelkezik.

A műszaki tulajdonságai közül érdemes megemlíteni, hogy egy ejektoros típusról van szó, mely jet-rendszerrel van ellátva. Nagy szemcséket tartalmazó vizet nem lehet vele szivattyúzni, azonban ha a kerti locsolás végett szeretnénk a kútból kinyerni a vizet, akkor a Pedrollo jswm 15mx szivattyú erre teljesen megfelel. A készítő elsősorban háztartási használatra fejlesztette ki, melyet kiolvashatunk a Pedrollo jswm 15mx szivattyú műszaki adatai közül is.

Az emelési magassági 9 méter, így egy ennél mélyebb kútba már nem tudjuk leengedni. Maximum 40 Celsius fokos folyadékot tudunk vele szállítani, amely nem tartalmaz kémiai jellegű szennyező anyagokat. Olyan környezetben kapcsolhatjuk be, ahol a levegő hőmérséklete nem haladja meg a 40 Celsius fokot. A névleges nyomásállósága 6 bar. A Pedrollo jswm 15mx szivattyú háza öntött vasból készül és egy rozsdamentes szivattyú pajzzsal rendelkezik. Norly ejektor került beszerelésbe a szivattyúba. Rozsdamentes acélból készült a tengelye is, melynek a tömítése AR12 kerámia-grafit-NBR. A szivattyút olyan helyre kell elhelyezni, ahol nincsen kitéve az időjárás folyamatos változásának. Ha ellátjuk egy hidrofor tartállyal a Pedrollo jswm 15mx szivattyút, akkor házi vízműként is alkalmazható bármelyik családi házban.

A Pedrollo márka összes terméke több éves garanciával együtt vásárolható meg.