Pedrollo JSWm 10mx önfelszívó szivattyú

Ha van egy kút az udvarunkban vagy egy nagyobb ciszterna, ahonnan szeretnénk a kertünket locsolni, akkor egy ilyen berendezésre van szükségünk. A Pedrollo jswm10mx önfelszívó szivattyú közel 7 méteres szívómélységének köszönhetően nagyszerűen alkalmazható a legtöbb családi háznál.

Úgy tervezték meg a Pedrollo jswm10mx  önfelszívó szivattyút, hogy ha levegő kerül a folyadékba, akkor is képes működni. Teljesítménye megfelelő hatásfokot tesz lehetővé háztartási alkalmazása során. Percenként közel 80 liter vizet is tud szállítani. Nagyon sokan kerti öntözőrendszer üzemeltetésére szerzik be, de nagyobb kertészeteknél is alkalmazható a fóliákban való locsolás céljából. A Pedrollo jswm10mx önfelszívó szivattyú maximális nyomásának nem szabad többnek lennie, mint 6,5 bar. Legfeljebb 40 Celsius folyadékot lehet vele szállítani és a környezet ahol használjuk, a levegő hőmérséklete sem haladhatja meg ugyanezt az értéket. Természetesen el kell látni egy slaggal, tömlővel is, amely egy 1 ” méretű csatlakozóra helyezhető rá.

A Pedrollo jswm10mx szivattyú legfontosabb része a járókerék, amely Technopolimer típusú.

Egy nagyon megbízható berendezésről van szó, amelyhez egy esetleges meghibásodás alkalmával nagyon könnyen lehet alkatrészt beszerezni. A megvásárolt Pedrollo jswm10mx önfelszívó szivattyúkhoz két éves garancia jár.

Ha vásárolunk egy szivattyút, akkor mindig figyelmet kell fordítani arra, hogy szívási mélység növekedésével együtt csökken a percenkénti folyadékszállítási teljesítmény is.

Ha szeretne egy megbízható szivattyút Ön is, akkor részesítse előnyben a Pedrollo márka termékeit!