Pedrollo Easypress II – áramlásszabályozó

Ez a berendezés egy áramlásszabályozó, amely rendelkezik szárazon futás elleni védelemmel. A szivattyú be- és kikapcsolásának automatizálását végzi el a Pedrollo Easypress II. Ha a szerkezet érzékeli a nyomás esését, akkor bekapcsol az elektronikus vezérlés, amely leállítja vagy pedig bekapcsolja a rendszert.

Hálózati feszültségen, vagyis 230V-50Hz-el üzemeltethető. A Pedrollo Easypress II áramlásszabályozó motorjának a teljesítménye 1,5W. A folyadék maximális hőmérséklete, melyet szállítani lehet vele, 65 Celsius fokos lehet. Olyan környezetben szabad csak használni, ahol a levegő hőmérséklete nem lépi túl a 40 Celsius fokot. A maximális üzemi nyomás legfeljebb 10 bar lehet. Az indítási nyomás, melyet nem lehet állítani, vagyis fix, 1,5 bar-os. 200 liter víz tud a Pedrollo Easypress II-en áthaladni egyetlen perc alatt. Fontos megemlíteni, hogy ez a berendezés nem nyomáskapcsoló. Kiválóan lehet a Pedrollo Easypress II áramlásszabályozót alkalmazni öntözőrendszerekhez használt szivattyúkhoz.

A berendezés műszaki adatainak részletes megismerése után eldönthetjük, hogy a mi általunk meghatározott célnak eleget tud-e tenni a Pedrollo Easypress II.

Egy nagyon jó minőségű és árral rendelkező berendezésről van szó, amely megbízhatóan üzemeltethető. Több éves garanciát biztosít a Pedrollo a termékei mellé, így az esetleges meghibásodások nem kerülnek további költségébe a vásárlónak.

Válassza a Pedrollo szivattyúgyártó termékeit, melyekhez nagyon könnyen és kedvező áron lehet alkatrészeket is vásárolni! Háztartási alkalmazási területre nagyon sok Pedrollo szivattyú kapható.