A víz egyik helyről a másik helyre való eljuttatására nagyszerű berendezések állnak a rendelkezésünkre. Kiváló márkák, nagyszerű szivattyú típusok mindenkinek a rendelkezésére állnak, melyek már tényleg kitűnően be tudják tölteni a szerepüket háztartási és ipari jellegű használatban is.

Itt lehetőségünk nyílik arra, hogy megtekintsük a következő szivattyú típusokat: Elpumps, Gardena, Grundfos, Pedrollo, ZDS, ABS, BBC. Ezek mindegyike egy kiváló márka.

A szivattyú típusok közül az Elpumps egy kifejezetten háztartási használatra ajánlott márka család, melyek között szennyvíz, búvár, kerti és merülő szivattyú típusok is megtalálhatóak.

A Gardena szivattyú típusok egy kiváló német márka termékei, melyeknek fő célja a kertben végzett öntözési és tógondozási munkáknak az ellátása.

A szivattyú típusok másik jelentős csoportja a Grundfos. Leginkább keringető, centrifugál és merülő szivattyúkat gyárt a cég. Megtalálhatók a profilban a szennyvízelvezetésre használatos berendezések is.

A Pedrollo egy nagyon ismert szivattyú a mezőgazdaságban és az iparban is. Lakossági célokra is vannak ilyen szivattyú típusok.

A ZDS egy olasz márka, melyek csőszivattyúkat gyártanak. Nagy előnyük, hogy igen könnyen lehet őket telepíteni.

Az ABS szivattyú típusoknak nagyon régi múltra tekintenek vissza. Egy tényleg nagyszerű típusról van szó, mely megbízhatóságát tekintve kiváló.

A BBC is egy ismert márka, melynek termékei között megtalálhatóak a szennyvíz, mélykút, merülő és centrifugál szivattyú típusok is.

Olvassa el a mindegyik típushoz mellékelt információkat!